HTML

philivey

philivey

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Phil Ivey mindenkit megkopasztott Londonban

2009.04.13. 21:43 Misikape

  PDF Nyomtat Email
Írta: kati   
2008 szeptember 24., szerda 13:53

Szeptember 20-21.-én rendezte meg a FullTiltPoker.com online pókerterem a 2008-as Full Tilt Poker Million Dollar Cash Game-et Londonban. Az esemény lényege, hogy profi pókeresek két napon át cash game-eznek, és az nyeri a kupát, aki a legnagyobb nyereséggel zárja a versenyt.

A hihetetlen pókerarccal játszó Phil Ivey mintha csak egyedül ült volna az asztalnál, $500.000 nyereséggel zárta a két (!) napos cash game-et. Ezzel a Full Tilt Poker Million Dollar Cash Game mindössze hároméves történelmében már másodszor nyerte meg a kupát.

Ami még meggyőzőbbé teszi Phil Ivey győzelmét, az az ellenfelek névsora: Gus Hansen, Mike Matusow, Patrik Antonius, David Benyamine, Howard Lederer, Chris Ferguson, John Juanda, Andy Bloch, Eli Elezra (ők mind a Full Tilt csapat tagjai), és olyan külsősök mint Phil Hellmuth és John „durrrr”Dwan.

Az egyik legnagyobb kassza az volt, amikor Ivey a 33-hoz drill floppolt Ferguson AA-a ellen; ez $531.000-t ért. Egy másik leosztásban Ivey kiblöffölte Matusow Király magas (tehát majdnem nut) színét a riveren.

Ennek ellenére Mike Matusow is pozitívban zárta a sessiont: az eredménye $130.000 plusz. John Juanda szintén pozitívban zárt, ő $69.000-t vihet haza.

A nagy vesztők ezúttal Phil Hellmuth és Patrik Antonius voltak, ők állítólag fejenként $200.000-t buktak.

A Full Tilt Poker Million Dollar Cash Game eddig egyetlen olyan győztese, akit nem Phil Ivey-nak hívnak, TonyG, aki a 2007-es játékban $223.000 plusszal nyerte meg a kupát. Ivey akkor is majdnem nyert, de $101.100-os nyeresége végül csak a második helyre volt elég.

Ha szeretnél Te is a FullTiltPoker.com profijaival játszani, akkor regisztrálj a FullTiltPoker.com-ra ezen a linek keresztül, és automatikusan kapsz 27% rakebacket is, vagy olvasd el a FullTiltPoker.com teremleírását itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://philivey.blog.hu/api/trackback/id/tr161063201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása